Τρισδιάστατη εκτύπωση εμβρύου

Πριν ακόμα γεννηθεί

Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι ο δεσμός μητέρας – παιδιού ενισχύεται ακόμη περισσότερο όταν η μέλλουσα μητέρα έχει τη δυνατότητα να παρατηρήσει – γνωρίσει το μωρό της πριν από τη γέννησή του!

Τα σύγχρονα μηχανήματα εκτέλεσης Μαιευτικών Υπερηχογραφημάτων προσφέρουν εικόνες και απεικονίσεις υψηλής ανάλυσης 2D, 3D, 4D και δίνουν την ευκαιρία στις μέλλουσες μητέρες να αισθανθούν ασφάλεια για το μωρό τους και βεβαιότητα για την ομαλή εξέλιξη της κύησης.

Η εμβρυο+ πιστή στο στόχο της να σας παρέχει πλήρεις και ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες, αξιοποιεί τη σύχρονη τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης εμβρύου και σας παρέχει τη δυνατότητα να αγγίξετε και να χαϊδέψετε το αγέννητο παιδί σας!

Η υπηρεσία παρέχεται αποκλειστικά στο κέντρο μας . 

Η 3D εκτύπωση του εμβρύου μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια, εκτός από χαριτωμένη!

Ένα νεαρό ζευγάρι στην Αμερική κλονίστηκε όταν έμαθε μέσω της διαδικασίας της τρισδιάστατης εκτύπωσης, ότι το μωρό του πρόκειται να γεννηθεί με μια πολύπλοκη μορφή συγγενούς καρδιακής νόσου.

Έχοντας διαγνώσει έγκαιρα το πρόβλημα οι ιατροί είχαν αρκετό χρόνο για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, όσο το μωρό βρισκόταν ακόμη εντός της μήτρας, προγραμματίζοντας όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την εξάλειψη αυτού του σημαντικού προβλήματος υγείας.

Η διαδικασία της 3D εκτύπωσης έχει απλοποιηθεί σημαντικά χάρη στην τεχνολογική πρόδο: χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για τη δημιουργία τρισδιάστατων μοντέλων από ένα απλό υπερηχογράφημα!

Start typing and press Enter to search