Μαίρη Φεντούρη – Μαία

Απόφοιτος του τμήματος Μαιευτικής Αθήνας

Μέλος του συλλόγου μαιών Ελλάδος
Σύμβουλος γαλουχίας (Copenhagen Lactation)
Χοροθεραπεύτρια για την περίοδο της κύησης (Dansehallerne, Dk)
Eκπαιδεύτρια yoga εγκυμοσύνης και αποκατάστασης από τον τοκετό
Εκπαιδεύτρια μυών πυελικού εδάφους με τεχνικές barre a terre
Εξωτερικός συνεργάτης – Εmbryoplus

Η Μαίρη Φεντούρη αποφοίτησε από το τμήμα Μαιευτικής Αθήνας, έκανε την πρακτική της άσκηση στο νοσοκομείο ¨Αλεξάνδρα¨ και εργάστηκε εθελοντικά για τρία έτη στο γυναικολογικό ιατρείο του Δήμου Αθηναίων.

Παράλληλα με την παραπάνω σπουδή πιστοποιήθηκε και σαν δασκάλα χορού από την επαγγελματική σχολή χορού ‘’Νίκης Κονταξάκη’’, Νικολέτας Μπακάλη.

Στη συνέχεια διευρύνοντας το εκπαιδευτικό της πλαίσιο βρέθηκε στην Κοπενγχάγη όπου μεταξύ άλλων παρακολούθησε σεμινάρια σχετικά με την προετοιμασία των ζευγαριών για τον τοκετό και τη λοχεία, εκπαιδεύτηκε στη συμβουλευτική μητρικού θηλασμού (Copenhagen Lactation), πιστοποιήθηκε στη χοροθεραπεία εγκυμοσύνης (DanseHallerne) αλλα και στη yoga εγκυμοσύνης και λοχείας (The yoga flat, DK).

Στη συνέχεια συνεργάστηκε ως μαία με το μαιευτικό κέντρο Moderliv και ως χοροθεραπεύτρια εγκυμοσύνης με το Sceneindgangen dance studio. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα παρακολούθησε τα εκπαιδευτικά προγράμματα 200h yoga alliance RYS, Aerialife aerial yoga TT και κωδικοποιησε με δικό της τρόπο την προετοιμασία και αποκατάσταση από τον τοκετό.

Συνεργαζόμενη με ιδιώτες ιατρούς και όλα τα ιδιωτικά μαιευτήρια παραμένει ενεργή στον τομέα της μαιευτικής τα τελευταία πέντε χρόνια έχοντας συνεργαστεί με περισσότερα από 300 ζευγάρια.

Start typing and press Enter to search